Cursuri gratuite de calificare bucatari prin Fondurile Europene!

Federatia Bucatarilor din Romaniain calitate de Partener, organizează GRATUIT cursuri de calificare pentru meseria de BUCATAR, impreuna cu colaboratorii sai: Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti in calitate de Beneficiar si Partenerii STEF Management Consulting si Camera de Comert si Industrie a Judetului Valcea Cursurile sunt cofinantate de Fondul Social European prin programul Operaţional Sectorial – Dezvoltarea Resurselor Umane si vor incepe in luna ianuarie 2011.

Proiectul „O calificare in Turism – o sansa pentru o slujba mai buna” ID58195 va ofera posibilitatea de a accesa GRATUIT acest curs de calificare ce se va desfasura pe o perioada de aproximativ 6 luni. Cursantii trebuie sa indeplineasca cateva conditii si anume: sa fie angajati cu contract de munca valabil, sa nu fie angajati ai unei institutii publice si sa aiba domiciliul in Municipiul Bucuresti sau in mediul urban intr-unul din judetele Ilfov, Dolj, Gorj, Olt, Valcea, Mehedinti, Brasov, Harghita, Covasna, Sibiu, Alba. In cadrul acestui proiect transportul, cazarea si masa sunt de asemenea gratuite, suportate din finantarea primita de la Fondul Social European.

Cursurile vor avea o structura pe module de teorie precum si module de practica. Orele de teorie se vor desfasura in cadrul Centrului Educational iar practica se va desfasura atat in cadrul Centrului Educational pus la dispozitie de Federatia Bucatarilor din Romania cat si la agenti economici de profil din zonele in care domiciliaza cursantii. Articol publicat cu sprijinul Federatiei Bucatarilor din Romania office@fbro.ro, 021/352.88.88

Comments

comments

You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Cursuri gratuite de calificare bucatari prin Fondurile Europene!”

  1. runceanu adrian spune:

    Vreau mai multe informatii pt cursuri de bucatar in acest an

Leave a Reply

*