Curs gratuit brutar pentru femei cu angajare la finalizarea cursului

cursuri gratuite
 

 

 

 

Cursul de calificare in meseria de brutar se va derula in Bucuresti, pe parcursul a aproximativ 10 saptamani (360 de ore din care 120 de ore de pregatire teoretica si 240 de ore de pregatire practica), dupa infiintarea grupei.

Din cele 14 cursante absolvente ale cursului de formare profesionala in meseria de brutar, 5 vor avea garantia unui loc de munca in cadrul Brutariei MamaPan.

Dupa absolvire, participantele la curs vor primi si o subventie in valoare de 400 lei.

Formarea profesionala va fi asigurata de Horeca School, practica urmand a se face la Ana Pan.

Criterii de eligibilitate:
– sex: femeiesc,
– varsta cuprinsa intre 18 si 65 de ani,
– incadrarea intr- una din categoriile de grup vulnerabil (familie cu peste 2 copii minori sau familie monoparentala – familia formata din mama si copilul/ copiii in varsta de pana la 18 ani aflati in intretinere si care locuiesc impreuna cu mama),
– domiciliul sau resedinta legala in Bucuresti

Persoană de contact Georgiana Slobozeanu : 0727 454 825 sau email: gslobozeanu@cpe.ro

Centrul Parteneriat pentru Egalitate înființează o structură de economie socială în cadrul proiectului”S.E.S. – Să evoluăm sustenabil”, cu finanțare POSDRU. Brutăria MamaPan produce pâine de casă și alte produse speciale de panificație (pâine din făină integrală, pâine fără sare, pâine fără gluten, pâine pentru diferite diete și intoleranțe alimentare) în cuptor cu lemne, folosind numai ingrediente naturale.

Comments

comments

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*