Curs gratuit de dezvoltare personala pentru femei

cursuri gratuite 2015

 

 

 

 

 

 

 

Cursurile de dezvoltare personală se adresează fetelor și femeilor cu vârsta cuprinsă între 18-35 de ani din București, care au absolvit liceul sau facultatea și care întâmpină dificultăți în găsirea unui loc de muncă. Timp de o săptămână ele vor învăța cum să se prezinte la un interviu, cum să redactaeze un CV profesionist, cum să comunice cat mai bine etc.

La finalul cursului, participantele vor dobândi competențe cu privire la comunicarea interactivă și interpersonală, colaborarea și lucrul în echipă, luarea deciziilor, negociere și gestionarea conflictelor. De asemenea, participantele vor învăța despre gestionarea priorităților, a timpului și a situațiilor de stres, cunoștințe privind un stil de viață sănătos, egalitate de șanse și nediscriminare, respectarea diversității și a valorilor celorlalți dar și despre care sunt drepturile pe care le au pe piața muncii.

Nivelul de studii minim necesar: învăţământ general obligatoriu
Durata cursului: 32 ore (pregătire teoretică 10 ore, pregătire practică 22 ore)

Cursul din Bucuresti se va desfasura in perioada 30 martie – 3 aprilie 2015.

Atelierul se va finaliza cu un examen de absolvire, în urma căruia participanții vor obține un Certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale și de Ministerul Educatiei

Proiectul Integrarea și promovarea femeilor pe piața muncii, implementat în perioada mai 2014- octombrie 2015 este cofinanțat din Fondul Social European prin programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Pentru înscrieri:
E-mail: cradoi@cpe.ro
Tel: 0786 440 892

Detalii despre proiect găsiți pe site-ul: www.proiectul-mara.fundatia.ro

Comments

comments

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*