Curs gratuit Administrator retea si operator calculator Bucuresti/Ilfov

cautcurs

 

 

 

 

 

Confindustria Romania va invita sa beneficiati de ultimele locuri disponibile pentru programele de formare profesionala GRATUITE, in cadrul proiectului cu finantare europeana “Dezvoltarea masurilor active de ocupare, stimularea initiativei antreprenoriale individuale si plasarea asistata pe piata fortei de munca in regiunile de dezvoltare Sud-Est, Nord-Est, Sud-Muntenia si Bucuresti-Ilfov”.

Cursurile se adreseaza persoanelor inactive pe piata muncii, persoanelor in cautarea unui loc de munca si somerilor, cu domiciliul in Municipiul Bucuresti si Judetul Illfov. Inscrierile se fac pana la completarea numarului de cursanti pentru fiecare grupa.

Documente necesare la inscriere:

  • Copie act identitate
  • Copie certificat de nastere
  • Copie certificat de casatorie (daca este cazul)
  • Copie diploma/certificat/adeverinta de la ultima forma de invatamant absolvita
  • Adeverinta de somer / Carnet de evidenta a somerului (daca este cazul)

Cursuri disponibile:

  • Administrator retea (100 ore)
  • Operator calculator electronic si retele (100 ore)
  • Operator introducere validare prelucrare date (720 ore)

Toate cursurile de formare sunt autorizate, iar certificatele sunt recunoscute de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstince si de Ministerul Educatiei Nationale.

Persoanele care  vor participa la cursuri vor fi implicate si in activitati de consiliere si sprijin pentru gasirea unui loc de munca (laborator motivational si job club).

Toate aceste masuri pentru stimularea ocuparii fortei de munca sunt gratuite.

Pentru alte intrebari si detalii referitoare la procedura de inscriere va stam la dispozitie la urmatoarele date de contact: demos@confindustria.ro, f.raicu@confindustria.ro, telefon 0760.231.669. Persoane de contact: Florentina Raicu.

Comments

comments

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*