Curs gratuit mecanic auto jud Botosani si Iasi

curs mecanic auto

Până pe data de 24 aprilie 2015, în cadrul Centrului Diecezan CARITAS Iași care derulează proiectul POSDRU/173/6.1/S/148730 IDEAS Incluziune prin Dezvoltare Economică și Antreprenoriat Social,  se fac înscrieri pentru cursul de mecanic auto 

Proiectul are ca perioadă de implementare finele acestui an, 2015. Prin furnizarea serviciilor specializate de ocupare – informare, consiliere și orientare profesională, 35 persoane cu dizabilități, 31 familii care au mai mult de doi copii, 15 familii monoparentale, 102 femei (în situații de risc), 51 persoane care trăiesc din venitul minim garantat, 31 de persoane care au părăsit timpuriu școala vor fi sprijinite să se încadreze pe piața muncii.

{P} Asamblari mecanice

Prin proiectul de față ne propunem atât consolidarea capacităților, competențelor, cunoștintelor și stimei de sine pentru grupurile vulnerabile, cât și înființarea a 9 Structuri de Economie Socială care vor urmări dezvoltarea și promovarea de activități și servicii generatoare de venit favorizând creșterea calității serviciilor sociale destinate grupurilor vulnerabile.

Pentru categoria : persoane cu venit minim garantat ( ajutor social ) și categoria :persoane care au părăsit de timpuriu școala.

Înscrierile pentru curs se face până pe data de 24 aprilie 2015 :

  • curs mecanic auto – 15 persoane,

Mai multe informații puteți obține de la Ioana Mihăilă, Expert selecție grup țintă : 0729.550.018

Comments

comments

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*