Cursuri gratuite pentru elevii brasoveni

cautcurs.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

Organizația Națională Cercetașii României – Filiala Brașov ”Virgil Onițiu”, în calitate de partener în cadrul proiectului ”Fiecare are deptul la educație” (POSDRU/181/2.2/S/153175) invită 150 de elevi din Brașov să beneficieze de activitățile proiectului: ajutor/pregătire suplimentară pentru limba și literatura română și matematică; formare de abilități de viață independentă; dezvoltare de abilități creative; consiliere școlară, profesională și psihologică; ”școală de vara/duminică” (jocuri, concursuri, excursii, tabere) și burse pentru o perioadă de 7 luni.

Toate aceste activități vor fi derulate de personal calificat în domeniu, cu experiență profesională ca psiholog/pedagog, asistent social, animator socio-educativ, profesor de limba și literatura română, profesor de matematică, expert deprinderi de viață independentă, precum și expert în activități de educație nonformală.

Activitățile din cadrul proiectului sunt gratuite și se vor desfășura în perioada 04.05 – 27.11.2015, în Municipiul Brașov.

Înscrierea elevilor se face prin completarea fomularului care se găsește pe link-ul http://goo.gl/forms/9lbGBC6tjf până la data de 03.05.2015.

Pentru a putea fi încadrați în grupul țintă al proiectului, elevii trebuie să îndeplinească următoarele condiții: să aibă vârsta între 7 și 18 ani, să fie înscriși într-o formă de învățământ, să aibă probleme educaționale și/sau să facă parte din categoria persoanelor defavorizate sau în risc de abandon școlar.

Comments

comments

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*