Cursuri gratuite competente antreprenoriale Bucuresti/Ilfov

cursuri gratuit 2014

 

 

 

 

 

Confindustria Romania continua programul gratuit de formare si orientare profesioanala in cadrul proiectului “Dezvoltarea masurilor active de ocupare, stimularea initiativei antreprenoriale individuale si plasarea asistata pe piata fortei de munca in regiunile de dezvoltare Sud-Est, Nord-Est, Sud-Muntenia si Bucuresti-Ilfov”.

In aceasta perioada se fac inscrieri pentru ultimele sesiuni de formare:

  • Competente antreprenoriale (160 ore)

Pot participa la cursuri persoanele inactive pe piata muncii si somerii cu domiciliul in Municipiul Bucuresti si Judetul Illfov. Cursantii trebuie sa aiba minim 18 ani si sa nu frecventeze nicio forma de invatamant. Inscrierile se fac in limita locurilor disponibile pentru fiecare grupa.

Puteti consulta site-ul www.demosproject.ro pentru mai multe informatii legate de activitatile formative (programe de curs si nivel minim de studii necesar).

Daca indepliniti conditiile de mai sus si doriti sa va inscrieti, va informam ca dosarul de inscriere este alcatuit din:

  • Copie act identitate
  • Copie certificat de nastere
  • Copie diploma/certificat/adeverinta de la ultima forma de invatamant absolvita
  • Copie certificat de casatorie (daca este cazul)
  • Adeverinta de somer / Carnet de evidenta a somerului (daca este cazul)

Toate cursurile de formare sunt autorizate, iar certificatele sunt recunoscute de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstince si de Ministerul Educatiei Nationale.

Pe langa formarea propriu-zisa, participantii la cursuri vor beneficia si de consiliere si sprijin pentru identificarea unui parcurs profesional (laborator motivational si job club).

Pentru detalii referitoare la procedura de inscriere ne puteti contacta la: demos@confindustria.ro, telefon 0760.231.669 – Florentina Raicu.

Comments

comments

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*