Workshopuri oferite GRATUIT liceenilor din ciclul superior și studentilor

cursuri gratuite

 

 

 

 

 

 

 

 

Cetatea Artelor își deschide porțile pentru a doua serie workshopuri de creație și traininguri de multiculturalism oferite GRATUIT liceenilor din ciclul superior și studentilor.

Centrul multicultural Cetatea Artelor deschide perioada de inscrieri pentru a doua serie de workshop-uri de creatie si traininguri multiculturale gratuite. In cadrul centrului se pot inscrie elevi din ciclul superior al liceului si studenti pasionati de arta, domiciliati in Bucuresti sau care au posibiltatea de a se prezenta la cursuri cel puțin o data pe saptamana. Perioada de desfasurare a seriei de traininguri si workshopuri este decembrie 2015 – martie 2016.

Timp de patru luni, cursantii vor calatori prin universurile culturale ale mai multor etnii din spatiul geografic romanesc si vor studia elemente din traditia fiecareia. Acestea vor deveni sursa de inspiratie in cadrul workshopurilor de creație. din domenii precum: muzica, teatru, coregrafie, design vestimentar, foto-video si arte vizuale.

Workshopurile sunt coordonate de artisti cu pregatire academica si cu experienta evenimentelor si proiectelor culturale:

MUZICA cu saxofonistul Mihai Iordache si percutionistul Emi Ionescu

TEATRU cu actorul Madalin Mandin

DANS cu coregrafa Simona Deaconescu

DESIGN VESTIMENTAR cu stilistul vestimentar Iulia Bolchis

FOTO-VIDEO cu regizorul Alecu Vitzentzatos

ARTE VIZUALE cu Sandra Balasoiu

Alege workshopul de creatie pe care vrei sa il urmezi si inscrie-te cu CV-ul tau insotit de o scurta scrisoare de intentie pe adresa alex@activewatch.ro pana pe 22 noiembrie 2015.

Ne gasiti si pe TSU: http://www.tsu.co/Cursurigratuite 

Sursa: www.cetateaartelor.ro

Comments

comments

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*