Accelerator pentru antreprenoare. Înscrieri deschise

Accelerarea întreprinderilor conduse de femei care modelează lumea de mâine

Programul nostru de trei luni își propune să inițieze proiecte extrem de inovatoare și scalabile, conduse de femei.
Acest program de accelerare se concentrează pe dezvoltarea startup-ului, dezvoltarea fondatorului și suportul unu-la-unu.

Înscrierile sunt deschise până pe data de 15 ianuarie 2020, iar programul are o durată de 3 luni.

Pentru a aplica în cadrul programului Grow F, fondatoarele interesate trebuie să îndeplinească o serie de criterii: ca de exemplu start-up pe care l-au inițiat să aibă un model de bussines digital, scalabil, să aibă un MVP sau un prototip funcțional, să aibă o echipă diversă (însă criteriul de bază pentru accesul în cadrul aestui program este ca în echipa de fondatori să fie cel puțin o femeie).

Termenul limită pentru înscrierea în cadrul propgramului de accelerare este data ed 15 ianuarie 2020. Până pe data de 17 februarie se vor trimite invitațiile antreprenoarele care au fost acceptate în cadrul Grow F, iar prima întâlnire cu mentorii și experții va avea loc la Viena, pe data de 24 martie 2020.

Sunt 3 variante disponibile pentru a te înscrie. Le găsești accesând acest link.

Comments

comments

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Accelerator pentru antreprenoare. Înscrieri deschise”

  1. Corina spune:

    Am fost la un curs de formare in coaching tinut de https://www.markantconsult.ro/ ,am aflat despre mine o multime de lucruri, cum felul in care gandesc nu ma ajuta deloc si ce pot face sa schimb asta, de atunci s-a aprins o mica flacara in mine, o dorinta de dezvoltare si voi face asta prin antreprenoriat. Ma simt in sfarsit pregatita!

Leave a Reply

*