Curs gratuit brutar/patiser/ospatar in judetul Arges

Va informam ca incepand cu luna ianuarie 2020, implementam in judetul Arges proiecte cu finantare de la Uniunea Europeana.

Scopul proiectelor de mai sus este formarea angajatilor in vederea dezvoltarii si certificarii competentelor profesionale, de unde rezulta faptul ca programul de formare la care acestia sunt inscrisi trebuie sa corespunda activitatilor desfasurate la locul de munca actual, pentru care acestia nu au calificarea necesara.

In acest sens, acestia trebuie sa aiba fie incadrarea de muncitor necalificat, fie o alta incadrare (determinata de calificarea lor de baza), care sa nu corespunda postului ocupat in prezent. Cu alte cuvinte, daca o persoana este incadrata ca si Brutar si desfasoara activitati de Patiser, atunci aceasta poate urma cursul de Patiser. Trebuie sa aveti in vedere faptul ca activitatile curente desfasurate de cursant/candidat trebuie sa corespunda cursului derulat, pentru a putea desfasura pregatirea practica la locul de munca.

In cadrul proiectului ICAR 126834, putem organiza urmatoarele cursuri de calificare:Lucrator in structuri pentru constructii – nivel 2

Patiser – nivel 2

Brutar – nivel 2

Ospatar (chelner) vanzator in unitati de alimentatie – nivel 3

Mai multe detalii:
https://calificare-profesionala.com/cursuri-gratuite-pentru-angajati

Comments

comments

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*