Voluntariat

Inscriere voluntar

Prin intermediul portalului www.cautcurs.ro se doreşte să se creeze o legatură între persoanele din Romania care doresc cursuri gratuite, pe de o parte, şi beneficiarii de proiecte prin fonduri europene, pe de altă parte.

Site -ul oferă ştiri privind cursurile gratuite prin fonduri europene din Romania

Cautacurs.ro ofera tututor persoanelor oportunitatea de a contribui la dezvoltarea site-ului, a paginii de facebook prin realizarea unui stagiu de voluntariat. Deoarece intreaga activitate se desfasoara in fata calculatorului, nu se va tine cont de resedinta.

Stagiul cuprinde o perioda de 3 luni si este neremunerat. Stagiul implica o participare de cel putin 10 ore pe saptamana. La finele perioadei de stagiu se primeste un certificat (nu este recunoscut CNFPA) care atesta participarea la acest stagiu.

Posturile sunt urmatoarele:

1. Voluntar – Website Developer

2. Voluntar – Webdesign

3.Voluntar – Responsabil voluntari

4. Voluntar – Jurist

5. Voluntar – Resurse umane

6. Voluntar – Marketing

7. Voluntar

Profilul candidatului trebuie sa cuprinda abilitati IT , lucrul in mod independent, abilitati de tehnoredactare, respectarea termenelor limita, abilitati in comunicare, folosire suita Microsoft, Photoshop, dinamic, cu initiativa si creativitate.Daca considerati ca indepliniti minim 3 cerinte din profilul candidatului puteti aplica pentru stagiu de voluntariat

Pentru a aplica, puteti transmite cv-ul personal in formatul Europass catre adresa voluntar@cautcurs.ro pana la data de 10 decembrie 2017, specificand postul. Candidatii selectati vor participa la un interviu online. Pentru alte informatii, va rugam sa folositi sectiunea Contact.