Cursurile gratuite de brutar si pastiser se adreseaza persoanelor angajate
Curs Brutar:
Unitati de competenta:
- Comunicarea la locul de munca
- Efectuarea muncii în echipa
- Aplicarea NPM si NPSI
- Asigurarea calitatii lucrarilor efectuate
- Asigurarea conditiilor igienico – sanitare
- Asigurarea propriei dezvoltari profesionale
- Planificarea activitatii proprii
- Depozitarea materiilor prime si a materialelor
- Dozarea materiilor prime si auxiliare
- Executarea coacerii produselor de panificatie
- Framântarea aluatului
- Pregatirea materiilor prime si auxiliare
- Pregatirea produselor în vederea livrarii
- Receptia materiilor prime si a materialelor
- Urmarirea fermentarii si prelucrarii aluatului
Curs Patiser:
Unitati de competenta:
- Comunicare interactiva la locul de munca;
- Efectuarea muncii in echipa;
- Aplicarea normelor de protectia mediului;
- Aplicarea normelor igienico- sanitare;
- Aplicarea NPM si NPSI;
- Asigurarea aprovizionarii cu materii prime si produse alimentare;
- Organizarea si intretinerea locului de munca;
- Planificarea activitatii proprii;
- Ambalarea si pregatirea pentru comercializare a produselor;
- Asigurarea calitatii produselor;
- Exploatarea echipamentelor pentru copt si racit;
- Exploatarea echipamentelor pentru pregatirea semifabricatelor de patiserie;
- Manipularea, conservarea si depozitarea materialelor si produselor alimentare;
- Prepararea produselor de patiserie;
- Prepararea semifabricatelor de patiserie;
Program cu publicul:
Luni – Vineri: 08:30 – 17:00
Adresa:
Ploiesti, Str. Bobalna, nr. 2, corp B – Sediu nou
Telefon/fax:
0244.584.086
0733.681.440
E-mail:
assd_ph@yahoo.com






Posted in
Tags: 


Buna ziua,
Spuneti-mi, va rog, daca mai organizati cursuri de bucatar!
Multumesc!
Buna ziua
Tot in Ploiesti?
Multumim