Cursuri gratuite de patiser, electrician, bucatar, baby sitter in Arges

Curs electrician exploatare retele medii si joasa tensi

Unitati de competenta:

  1. Comunicare si numeratie;
  2. Utilizarea calculatorului si prelucrarea informatiei;
  3. Comunicare in limba moderna;
  4. Asigurarea calitatii;
  5. Dezvoltarea personala in scopul obtinerii performantei;
  6. Igiena si securitatea muncii;
  7. Lucrul in echipa;
  8. Montarea si utilizarea aparatelor electrice de joasa tensiune;
  9. Montarea si utilizarea masinilor electrice;
  10. Utilizarea instalatiilor de joasa tensiune;
  11. Intretinerea masinilor, aparatelor si instalatiilor electrice de joasa tensiune;
  12. Realizarea circuitelor electronice din instalatiile electrice;
  13. Realizarea instalatiilor pentru alimentarea masinilor electrice;
  14. Exploatarea instalatiilor si echipamentelor electrice de joasa si medie tensiune;
  15. Repararea defectelor in echipamente si instalatii electrice de medie si joasa tensiune;
  16. Protectia instalatiilor electrice de joasa si medie tensiune.

Curs patiser

Unitati de competenta:

  1. Comunicare interactiva la locul de munca;
  2. Efectuarea muncii in echipa;
  3. Aplicarea normelor de protectia mediului;
  4. Aplicarea normelor igienico- sanitare;
  5. Aplicarea NPM si NPSI;
  6. Asigurarea aprovizionarii cu materii prime si produse alimentare;
  7. Organizarea si intretinerea locului de munca;
  8. Planificarea activitatii proprii;
  9. Ambalarea si pregatirea pentru comercializare a produselor;
  10. Asigurarea calitatii produselor;
  11. Exploatarea echipamentelor pentru copt si racit;
  12. Exploatarea echipamentelor pentru pregatirea semifabricatelor de patiserie;
  13. Manipularea, conservarea si depozitarea materialelor si produselor alimentare;
  14. Prepararea produselor de patiserie;
  15. Prepararea semifabricatelor de patiserie;

Agent de curatenie

Unitati de competenta:

  1. Comunicarea la locul de munca;
  2. Munca in echipa;
  3. Aplicarea normelor de PM si PSI;
  4. Aplicarea normelor igienico sanitare;
  5. Utilizarea sculelor si utilajelor cu actionare manuala;
  6. Utilizarea utilajelor cu actionare electro – mecanica;
  7. Utilizarea utilajelor cu actionare cu motoare cu ardere interna;
  8. Intretinere aechipamentelor de lucru;
  9. Pregatirea operatiei de curatare;
  10. Salubrizarea vagoanelor de cale ferata;
  11. Salubrizarea mijloacelor de transport rutiere;
  12. Curatarea incintelor;
  13. Curatarea interioara a aeronavelor.
Ploiesti
Ploiesti, Soseaua Vestului, nr. 4, bl. 109, sc. B, ap. 3 – Sediu 1
Ploiesti, Str. Bobalna, nr. 2, Corp B – Sediu 2
Telefon/fax: (+40)244.584.086
E-mail: assd_tgv@yahoo.com

Curs patiser

Unitati de competenta:

  1. Comunicare interactiva la locul de munca;
  2. Efectuarea muncii in echipa;
  3. Aplicarea normelor de protectia mediului;
  4. Aplicarea normelor igienico- sanitare;
  5. Aplicarea NPM si NPSI;
  6. Asigurarea aprovizionarii cu materii prime si produse alimentare;
  7. Organizarea si intretinerea locului de munca;
  8. Planificarea activitatii proprii;
  9. Ambalarea si pregatirea pentru comercializare a produselor;
  10. Asigurarea calitatii produselor;
  11. Exploatarea echipamentelor pentru copt si racit;
  12. Exploatarea echipamentelor pentru pregatirea semifabricatelor de patiserie;
  13. Manipularea, conservarea si depozitarea materialelor si produselor alimentare;
  14. Prepararea produselor de patiserie;
  15. Prepararea semifabricatelor de patiserie;

Curs bucatar

  1. Comunicarea la locul de muncã;
  2. Desfãsurarea muncii în echipã;
  3. Aprovizionarea cu materii prime si auxiliare a locului de muncã;
  4. Asigurarea conditiilor igienico-sanitare;
  5. Organizarea cadrului general de deschidere si închidere a activitãtii sectiei;
  6. Prevenirea poluãrii mediului;
  7. Întocmirea documentelor specifice;
  8. Pregãtirea antreurilor calde si reci;
  9. Pregãtirea fripturilor;
  10. Pregãtirea gustãrilor calde si reci;
  11. Pregãtirea mâncãrurilor din carne;
  12. Pregãtirea mâncãrurilor din legume,orez,ouã, paste fãinoase;
  13. Pregãtirea preparatelor lichide;
  14. Prepararea dulciurilor (deserturilor);
  15. Prepararea fondurilor glace;
  16. Prepararea mâncãrurilor din peste si fructe de mare;
  17. Realizarea actiunilor de supervizare si control;
  18. Realizarea aluaturilor de bazã;
  19. Realizarea salatelor;
  20. Realizarea sosurilor

Baby sitter

Unitati de competenta:

  1. Comunicarea la locul de munca;
  2. Aplicarea NPM si PSI;
  3. Asigurarea conditiilor igienico-sanitare;
  4. Asigurarea perfectionarii profesionale;
  5. Completarea fisei de îngrijiri a persoanei asistate;
  6. Gestionarea resurselor alocate;
  7. Planificarea activitatii zilnice;
  8. Acordarea îngrijirilor igienice pentru persoana asistata;
  9. Acordarea primului ajutor persoanei asistate;
  10. Asigurarea confortului copilului asistat;
  11. Asistarea alimentatiei si administrarea alimentelor;
  12. Formarea / dezvoltarea deprinderilor la copilul asistat;
  13. Mobilizarea si transportul copilului asistat;
  14. Mobilizarea si transportul copilului asistat;
  15. Mobilizarea si transportul persoanelor asistate imobilizate;
  16. Respectarea si aplicarea prescriptiilor medicale;
  17. Supravegherea starii de sanatate a persoanei asistate.
Campulung
Campulung, Str. Maior Gildau, nr. 2
Telefon/fax: (+40)248.510.228
E-mail: assd_tgv@yahoo.com

Comments

comments

You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Cursuri gratuite de patiser, electrician, bucatar, baby sitter in Arges”

  1. popa constantin spune:

    cum ne inscriem la cursul de elctricieni?

Leave a Reply to proiecte

*