Cursuri gratuite de calificare baby-sitter/bona cu subventie

cursuri gratuite 2014

 

 

 

 

 

Durata: 360 ore (240 ore practica si 120 ore teorie)- 6 ore/zi timp de trei luni.

Cost: Gratuit

Conditii de inscriere:

  • Absolventa de invatamant general obligatoriu
  • Femei fara un loc de munca
  • Femei care locuiesc in Bucuresti/au viza de flotant Bucuresti

 

Acreditare: Cursul este acreditat de catre Autoritatea Nationala a Calificarilor. In urma absolvirii examenului final, participantii vor primi certificate de absolvire recunosute de catre Ministerul Muncii si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei.

Dupa absolvirea cursului, puteti lucra ca si baby-sitter/bona in sectorul serviciilor de ingrijire si supraveghere a copilului la domiciliu.

Ce abilitati imi voi dezvolta in urma acestui curs?

  • Planificarea activitatilor
  • Comunicarea cu copilului
  • Mentinerea integritatii si sigurantei beneficiarului
  • Respectarea drepturilor beneficiarului
  • Acordarea ingrijilor corporale ale copilului
  • Asiguarea alimentatiei copilului
  • Crearea contextului de stabilitate emotionala
  • Stimularea dezvoltarii autonomiei personale si sociale a copilului
  • Sustinerea dezvoltarii integrate a copilului
  • Dezvoltarea relatiei pozitive cu familia copilului

 

Mos Nicoale le-a adus in dar mamicilor din Bucuresti servicii after-school gratuite

“Acum 7 ani am fost binecuvantata cu o minune, am adus pe lume o fetita vesela si frumoasa, Ioana. Va puteti imagina cat de fericita am putut sa fiu, dar aceasta fericire a insemnat si sacrificii: a trebuit sa-mi parasesc job-ul meu de administrator logistic la Kaufland pentru a putea avea grija de ea. Fireste, mi-a parut rau, era un loc de munca stabil, cu program fix si colegi draguti, dar nu am avut incotro.

Mama mea locuieste la tara si are grija de Ioana in vacante, dar nu poate sa-si lase gospodaria pentru a fi bunica cu norma intreaga aici in Bucuresti. In perioada anului scolar ar fi trebuit sa o inscriu la un after-school sau sa angajez pe cineva sa stea cu ea in timpul zilei, dar nu imi pot permite acest lucru. Totul era un cerc vicios din care nu puteam iesi. Si astfel am amanat sa ma angajez ani de-a randul. Dar in acest moment am hotarat ca toate acestea se vor schimba. Am decis sa ii ofer Ioanei cea mai buna educatie, iar fiindca educatia este costisitoare, gasirea unui loc de munca a devenit o prioritate.

De cand am stat cu Ioana acasa, am descoperit ca imi plac copiii la nebunie. Si iata-ma cum am hotarat sa las in urma vechea mea profesie si sa ma angajez ca bona sau babaysitter. Spre surprinderea mea, dupa ce am contactat o agentie de recrutare bone, am aflat ca majoritatea parintilor au mai mare incredere in babysitter-ele care sunt instruite in acest domeniu si care au si diploma pentru a dovedi acest lucru.

In cautarea mea de astfel de programe am aflat de cursurile gratuite de babysitter oferite de catre proiectul “Trei generatii pentru maine”. Dar, mai mult decat atat, am aflat inca un lucru foarte important pentru mine legat de ingrijirea Ioanei pe durata cursurilor: imi pot inscrie fetita gratuit la after-school-ul din aceeasi cladire in care acestea se tin” – Dorina Iftene, 39 de ani, Bucuresti.

Dragi mamici, cum vi s-ar parea ca in timp ce fetita sau baietelul vostru e in mainile bune si grijulii ale prietenilor de la Brainstorming Consulting, intr-un loc unde se va afla in centrul atentiei noastre, in care este incurajat sa isi dezvolte personalitatea in ritmul sau, voi sa participati la cursuri gratuite de babysitter in aceeasi cladire, cu un etaj mai sus? Pare ceva de poveste? Ca sa va convingeti ca nu e, intrati pe site-ul nostru www.b-storm.ro sau sunati-ne la 0723 321 150 si 0766 297 313.

Locurile sunt limitate, after-school-ul se deschide in ianuarie si din acest motiv va incurajam sa va faceti cadou de sarbatori unul dintre cursurile noastre de babysitter si un loc gratuit in after-school pentru fetita sau baiatul vostru. La sfarsitul cursului veti primi si o subventie. Pentru aceasta tot ce aveti de facut este sa ne sunati la 0723 321 150 / 0766 297 313 sau sa va inscrieti pe site la http://b-storm.ro/cursuri-calendar/formular-inscriere.

Acest proiect s-a nascut din dragostea pentru copii, din pasiunea pentru educatia conceputa ca o aventura a cunoasterii de sine, din increderea in inteligenta omului care, pentru a-si atinge potentialul, o ia de la capat ori de cate ori simte ca asa trebuie.” – a declarat managerul proiectului, Ana Vasilache.

Proiectul “Trei generatii pentru maine” este derulat in perioada mai 2014-31 octombrie 2015 de Brainstorming Consulting in parteneriat cu Godmother si este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Comments

comments

You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Cursuri gratuite de calificare baby-sitter/bona cu subventie”

  1. Liliana spune:

    Fondurile europene pentru formare profesionala raman numai la Bucuresti,sau au dreptul si cei din tara?

Leave a Reply

*