Curs gratuit pentru cadrele didactice din Romania

f21

 

 

 

 

 

 

 

FDSC, REPER21 si CJRAE BH anunta lansarea seriei 3 de inscrieri la cursul cu tema  „Abilitati de viata in contextul dezvoltarii durabile” acreditat de DGMRU RSN din cadrul Ministerului Educatiei si Cercetarii Stiintifice.Cursurile sunt organizate, in cadrul proiectului “Dezvoltarea abilitatilor de viata a tinerilor in contextul dezvoltarii durabile”, cofinantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 si sunt gratuite.​

Cursurile se adreseaza unui numar total de 1060 de cadre didactice, exclusiv profesori si profesori consilieri scolari, care isi desfasoara activitatea la o scoala acreditata MECS, la nivel de invatamant gimnazial / liceal / profesional si tehnic.

Programul de formare urmareste dezvoltarea competentelor cadrelor didactice de a elabora si implementa in cadrul orelor de curs sesiuni si proiecte educationale pentru dezvoltarea abilitatilor de viata ale copiilor si tinerilor in contextul dezvoltarii durabile. Cursurile se vor finaliza cu obtinerea unui atestat de formare continua a personalului didactic si dobandirea unui numar de 20 de credite profesionale transferabile.

În această rundă vom selecta cadre didactice din judeţele: Braşov, Buzău, Bacău,  Covasna,  Caraş-Severin, Dâmboviţa,  Dolj, Galaţi, Hunedoara, Harghita, Mehedinţi, Olt, Prahova, Timiş, Vaslui, Vrancea.

În vederea înscrierii la programul de formare, persoanele eligibile sunt rugate să completeze formularul de înscriere (disponibil la link-ul http://www.esurveyspro.com/Survey.aspx?id=9d8a6679-b823-4659-9319-ab5ed94f6052[1] până cel târziu la data de 09 martie 2015. Doar formularele de înscriere inregistrate[2] până la termenul prevăzut vor fi luate în considerare în etapa de selecție.

[1] Pentru situații speciale, formularul este disponibil în format Word doc prin solicitare la adresa de email training@fdsc.ro

[2] Inregistarea formularului va fi confirmată de afişarea următorului mesaj “ Va mulţumim! Formularul de înscriere a fost completat cu succes”

Pentru detalii privind înscrierea vă rugăm consultaţi site-ul www.prof21.ro, secţiunea Despre Curs.

Comments

comments

You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Curs gratuit pentru cadrele didactice din Romania”

  1. popa spune:

    buna seara!
    acest curs nu se desfasoara si in judetul Sibiu, mai exact in Medias?
    va multumesc!

Leave a Reply

*